Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali yarın Rize’de başlıyor

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali yarın Rize’de başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali yarın Rize’de başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için birbirinden farklı dallarda kültür sanat yarışmaları düzenliyor. Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençler Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma Yarışmaları’nda yeteneklerini sergileme fırsatı buluyor.

15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan ve Karadeniz illerinden 18 ilin katılacağı bölge finallerinde derece alacak gençler, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenecek olan Türkiye finallerinde yarışacak.

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali, Rize Gençlik Merkezi ev sahipliğinde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Rize Gençlik Merkezi’nin bulunduğu binadaki Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Konferans salonunda yapılacak.

Yarışma Programı:

15 Nisan 2024 Pazartesi: Bilgi Yarışması

16 Nisan 2024 Salı: Ses Yarışması

17 Nisan 2024 Çarşamba: Şiir Yarışması

18 - 19 Nisan 2024 Perşembe: Tiyatro Yarışması

Tüm yarışmalar saat 10:00'da protokolün katılımıyla başlayacaktır.

gencler-arasi-kultur-ve-sanat-yarismalari-karadeniz-bolge-finali-yarin-rizede-basliyor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.